Translate text

Uniseks kozmetika
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Napisao Administrator   

Praktično - Korišćenjem zajedničkih proizvoda za negu uštedećete novac i prostor, a mleko za telo, hidratantna krema ili pena za brijanje isto deluju na kožu oba pola. Koža žena i muškaraca značajno se razlikuju, pa deljenje istih proizvoda kao što su kreme protiv bora ili za područje oko očiju nije preporučljivo. Muška koža je čvršća i grublja od ženske, pa traži posebne proizvode koji bi za dame mogli da budu preteški, a vaše kremice su za njegovo lice najčešće blage, pa bi bilo bolje da svako ima svoje proizvode za negu. Ipak, ako živite zajedno i želite da uštedite novac i prostor, postoje proizvodi koje možete oboje da koristite.

1. Mleko za telo

Osim što će vaše mleko izvrsno nahraniti i vratiti vlagu muškoj koži, proizvodi za negu muške kože tela u našim radnjama praktično i ne postoje. Naravno, pazite samo da mleko koje kupujete nema cvetni miris kao ni šljokice kako se vaš dragi ne bi osramotio na poslu.

2. Hidratantna krema

Kreme za lice s posebnom namenom, kao što su kreme protiv bora ili akni, kupujte odvojeno, ali klasičnu hidratantnu kremu možete da koristite oboje.

 

3. Žilet

Osim ako niste zavisni od roze boje i simpatičnih reklama, slobodno možete da koristite muške žilete koji će čak i bolje da odrade „posao" na vašim nogama od onog namenjenog za žene. Naravno, podrazumeva se da svako koristi svoj brijač, a uštedećete tako što ćete kupovati jedno pakovanje - muških žileta.

4. Pena za brijanje

Muška pena za brijanje iznenadiće vas izvanrednom teksturom, a noge će vam posle uklanjanja dlačica biti glatke i sjajne.

5. Serum za lice

Vaš muškarac slobodno može da nanosi serum koji vi koristite kao podlogu. Kao što znate, serumi su hranljivi i koncetrovani proizvodi, koji samo mogu da pomognu kremi da bolje deluje, a njegovom licu da izgleda još lepše.

http://www.pressonline.rs/sr/Life_style/zdravlje/story/177011/Uniseks+kozmetika.html 

 
 

BMI Calculator

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pregnancy Calendar

Unesite datum poslednjeg ciklusa:
Copyright (C), 2008-2011 by VasGinekolog.rs