Translate text

Kakav sladoled, takav seks
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Napisao Administrator   

Razotkrivanje - Ljubitelji poslastice sa ukusom limuna su erotični, vanila je rezervisana za klasičare dok je strast zagarantovana sa onima koji uživaju u čokoladnim aromama.Obožavate sladoled s ukusom vanile ili više volite aromu čokolade? Upravo ta poslastica, u čijem ukusu možete bezgranično da uživate  otkriva vašu senzualnost, tačnije kakvi ste u seksu i šta očekujete od partnera.

VANILA

Ako obožavate ovaj ukus, onda ste osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, isto tako preferirate klasičan seks. Niste egzibicionista u krevetu, a predlog o seksu na otvorenom ili na neobičnim mestima gotovo uvek ćete odbiti. Ipak, to ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanile su nežni i uvek u potrazi za pravom ljubavi.

ČOKOLADA

Čokoladni sladoled rezervisan je za strastvene ljude koji vole da uživaju kako u hrani, tako i u ljubavi i seksu. Čokoljupci imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju. Oni su predani i izdržljivi ljubavnici.

ORAH, PISTAĆI, LEŠNIK

Ljubitelji ukusa oraha su verne duše u ljubavi. Seks s različitim partnerima jednostavno nije za njih. Reč je o romantičarima, uvek fiksiranim na aktuelnog partnera. Smatra se da imaju izražen osećaj za porodicu.

STRAĆATELA

Obožavaoci straćatele su prilično neodlučni. Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju različite poze u seksu i ne mogu da izdvoje samo jednu koja im je najdraža. Kada je ljubav u pitanju ostaju verni i odani ako dobijaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.

LIMUN

U ukusu limuna uživaju sanjari, i tome se prepuštaju i kada je seks u pitanju. Oni imaju otvorene vidike, ali često ne mogu da ostvare sve težnje. Kada je izbor partnera u pitanju često ne mogu da se odluče, a kada sretnu pravu ljubav predaju se. Uz obožavaoca limuna erotika će uvek biti u igri.

KAFA, KARAMELA, PUNČ

Ljubitelji kafe su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentisanje, a mogu i da se naljute ako partner predloži nešto novo i neobično. Oni ljubav više traže na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Izvor: http://www.pressonline.rs/sr/Life_style/sex/story/171454/Kakav+sladoled%2C+takav+seks.html

 

BMI Calculator

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pregnancy Calendar

Unesite datum poslednjeg ciklusa:
Copyright (C), 2008-2011 by VasGinekolog.rs