Translate text

Dobitnici nagrade Cryo-Save
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
Napisao Cryo - Save   

Kao vodeća Evropska banka matičnih ćelija, ovakvom akcijom želi da sa svojim dosadašnjim i budućim klijentima obeleži ovo značajno dostignuće.

Nišević Nataša i Bošković Ivica, budući roditelji, dobitnici nagrade:

 

- Želeli bismo da zahvalimo Cryo-Save banci na ovom gestu. Za našu porodicu, ovo je veoma važan momenat u životu. Čuvanjem matičnih ćelija našeg deteta, nadamo se da ćemo doprineti zdravijoj budućnost cele naše porodice.

Sačuvanih 200.000 uzoraka rezultat je velikih napora Cryo-Save-a usmerenih ka podizanju svesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija iz pupčanika, kako u širokoj javnosti tako i u medicinskoj zajednici. Svi sačuvani uzorci mogu se smatrati dragocenim izvorom matičnih ćelija, koji pruža ogroman potencijal za upotrebu u terapiji kod nekih do sada neizlečivih bolesti.

Spasoje Sredanović, direktor LIFE R.F.:

- Povodom ovog značajnog jubileja, sa velikim zadovoljstvom dodeljujemo besplatno čuvanje matičnih ćelija Nataši i Ivici. Nadamo se da će prinova njihovoj porodici doneti puno sreće, radosti i ljubavi. Cryo-Save će i matične ćelije njihove novorođene bebe, kao i svih dosadašnjih, obraditi i čuvati po najvišim tehnološkim standardima.

 

 

Više informacija:

 

Cryo-Save Marketing & Communication Department

Tel: +41 55 222 0251

Renzo Gentile Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Cecile Kastler Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Cryo-Save: www.cryo-save.com/group

Cryo-Save, vodeća internacionalna porodična banka matičnih ćelija, uveliko čuva više od 200.000 uzoraka krvi pupčanika i tkiva pupčanika novorođenčadi kao i uzoraka masnog tkiva odraslih. Ove matične ćelije mogu predstavljati razliku između života i smrti u slučaju budućih opasnosti po zdravlje porodice. Već postoji nekoliko oboljenja u čijem se lečenju mogu koristiti matične ćelije, a njihov će se broj samo povećavati. Upotreba matičnih ćelija iz masnog tkiva postaje sve popularnija u plastičnoj hirurgiji. Vođen svojom međunarodnom poslovnom strategijom, Cryo-Save sada posluje u preko 40 zemalja na četiri kontinenta, sa najmodernijim postrojenjima za obradu i čuvanje u SAD, Belgiji, Nemačkoj, Dubaiu, Indiji, Južnoj Africi i Francuskoj (validacija u toku).

 

Multi-Adsense

BMI Calculator

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

bretteleben.de Google Ad Manager Modul

Pregnancy Calendar

Unesite datum poslednjeg ciklusa:
Copyright (C), 2008-2011 by VasGinekolog.rs