Translate text

Lečenje nemogućnosti postizanja orgazma
Ocena korisnika: / 34
LošeNajbolje 
Napisao www.vasginekolog.rs   

Ukoliko žena nikada nije iskusila orgazam, ili do orgazma teško dolazi ili ga ne doživljava mora započeti tretman. Lečenje obično počinje korišćenjem svakog preparata ili leka za koji se zna da izaziva orgazam. Važna napomena: ne koristite lekove bez konsultacije sa vašim ginekologom.
Veoma je važno da znamo šta je normalna seksualna stimulacija za ženu. Ukoliko je nakon toga orgazam odložen ili izostane, iako je seksualna stimulacija bila adekvatna, terapija će biti usmerena na kućno lečenje, ušta spada:

• Komunikacija između partnera, pričajte i slušajte jedno drugo. O seksu kao po naslovu filma : “ Sve što ste hteli da znate o seksu a niste smeli da pitate”. Kažite otvoreno šta vam treba i šta hoćete da zajedno promenite u seksu.


• Promenite očekivanja od seksa, tako što će intima biti fokusirana na obostrano zadovoljstvo tokom seksa a ne obavezno na postizanje orgazma.
• Pojačajte seksualnu stimulaciju masturbacijom, čak uz pomoć vibratora i/ili uz pomoć partnera. Uz ovo uključiti i tehniku kontrole mišića male karlice (kontrakcija i relaksacija) 
• Popravite raspoloženje pojačanim maštanjem, novim provodom, slušanjem ili interpretacijom muzike i sl. 

 

EROS je studija o uticaju klitoralnog uloška na postizanje orgazma. CTD (Clitoral therapy device) je uložak, sa baterijskim punjenjem koji stimuliše klitoris i pojačava osećaj uzbuđenja i zadovoljstva, dovodeći do orgazma. Prvi rezultati studija pokazuju pozitivne rezultate.

 

BMI Calculator

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pregnancy Calendar

Unesite datum poslednjeg ciklusa:
Copyright (C), 2008-2011 by VasGinekolog.rs